Selecteer een pagina

Bij Veltwerk bedenken, maken en beheren we ICT voor het Nederlandse onderwijs.

 

Wij zijn op zoek naar aan iemand die onze sales & marketing naar een hoger niveau brengt. Iemand die ‘ons verhaal’ en ‘onze werkwijze’ op een fijne manier aan de wereld vertelt én weet welke hulpmiddelen daarbij passen.

Bij Veltwerk bedenken, maken en beheren we ICT-oplossingen voor het Nederlandse onderwijs. Met een team van zo’n 25 bevlogen professionals zorgen ervoor dat “onze” scholen de juiste keuzes
maken en de organisatie en technologie hebben die bij ze past. Dat doen we inmiddels voor meer dan 100 onderwijsinstellingen. Ons werk heeft daarmee een flinke impact op het leven en de loopbaan van vele scholieren en leraren.

 

 

Wie zijn wij?

We zijn in 2011 gestart en groeien elk jaar met zo’n 25%. We zijn hard op weg om dé partij te worden waar je als onderwijsinstelling aanklopt als je vragen hebt waar onderwijs, organisatie en ICT elkaar raken.

Om ervoor te zorgen dat ons verhaal en onze boodschap goed en eenduidig worden verteld én om ervoor te zorgen dat we nóg meer naamsbekendheid krijgen zijn we op zoek naar een manager die de sales & marketingactiviteiten onder zijn hoede neemt. Daarbij draait het vooral om het bedenken en uitvoeren van campagnes en het verbeteren van het sales-proces.

Wie ben jij?

Je hebt een afgeronde HBO/ of WO-opleiding. Bij voorkeur marketing of communicatie gerelateerd.

Je hebt een aardig beeld van hoe je onze doelgroep moet segmenteren, benaderen en wat een bijpassende positionering is. Bovendien heb je kennis en ervaring met de marketingtools die je daarvoor zou willen inzetten.

Naast marketing vind je het ook leuk om daarvan het resultaat te zien en de opvolgende commerciële trajecten op te pakken.

Je wordt superblij van technologie en het idee dat je daarmee een betekenisvolle bijdrage levert aan het Nederlandse onderwijs.

Je bent nieuwsgierig, betrokken en zorgvuldig. Een Veltwerker stopt pas als het resultaat staat.

Wat bieden wij?

 • Een plek in een snelgroeiend en goed georganiseerd bedrijf dat een betekenisvolle bijdrage levert aan het onderwijs in Nederland.
 • De vrijheid om je baan zo in te richten als jij dat wilt. Dat betekent dat we superflexibel zijn met werktijden en de plek waar je werkt. We kijken naar rendement, niet naar inspanning.
 • Alles wat je nodig hebt om je werk goed uit te voeren. Fijne auto, laptop en telefoon van de zaak.
 • Al naar gelang je niveau, kennis en ervaring een salaris tussen de 3.209 en 4.765 euro per maand + 8% vakantiegeld en een winstdeling van maximaal 8%.

Wat ga je doen?

 • Je doorgrond en denkt meer over het productportfolio van Veltwerk en bedenkt op basis daarvan campagnes en uitingen.
 • Je onderhoudt alle kanalen waarop we zichtbaar zijn, of zouden moeten zijn. Website, Social Media, etc.
 • Je regisseert en voert waar nodig de marketingcampagnes uit. Daar hoort ook bij het (laten) ontwikkelen van de benodigde content. Daarvoor werk je veel samen met ons consultancy
  team.
 • Je borgt ‘het merk Veltwerk” door invloed op stijl en toon van alle uitingen.
 • Je draagt -samen met je college van sales- zorg voor de commerciële trajecten.

Meer weten of reageren?

Beschik je over deze eigenschappen?
Laat het ons weten!

Neem contact op met r.vanwegen@veltwerk.nl
voor een afspraak of bel Dirk Burgers via 020-6108694

 

Cookie policy