Selecteer een pagina

Bij Veltwerk bedenken, maken en beheren we ICT voor het Nederlandse onderwijs.

 

Met een team van zo’n 25 bevlogen professionals zorgen ervoor dat “onze” scholen de juiste keuzes maken en de organisatie en technologie hebben die bij ze past. Dat doen we inmiddels voor meer dan 100 onderwijsinstellingen. Ons werk heeft daarmee een flinke impact op het leven en de loopbaan van vele scholieren en leraren.

“Wil jij met een team van bevlogen professionals de beste ICT maken voor het onderwijs in Nederland?”

Wie zijn wij?

We zijn in 2011 gestart en groeien elk jaar met zo’n 25%. We zijn hard op weg om dé partij te worden waar je als onderwijsinstelling aanklopt als je vragen hebt waar onderwijs, organisatie en technologie elkaar raken.

Om onze groei in goede banen te leiden zijn we op zoek naar een manager service delivery. In deze rol ben je verantwoordelijk voor de volledige technische dienstverlening van Veltwerk en ga je het team verder uitbouwen. Sturing, coachen en het onderhouden van nauw contact met onze klanten zijn daarin belangrijke onderwerpen.

Wie ben jij?

Je bent een finisher, want bij Veltwerk stoppen we pas als onze klanten supertevreden zijn en het werk écht af is.

Je hebt plezier in het coachen en sturen van teams. Zowel op inhoud als persoon.

Je hebt een afgeronde HBO- of WO-opleiding en ruime ervaring in een ICT-service delivery organisatie.

Je bent een hardcore en allround ICT-er en vindt het leuk om je kennis te delen en “vermenigvuldigen”.

Wat bieden wij?

  • Een plek op MT-niveau in een professioneel, snelgroeiend en goed georganiseerd ICT-bedrijf dat een betekenisvolle bijdrage levert aan het onderwijs in Nederland.
  • De vrijheid om je baan zo in te richten als jij dat wilt. Dat betekent dat we flexibel omgaan met werktijden en de plek waar je werkt. Maar ook dat je meedenkt in hoe we de service delivery van Veltwerk verder moeten ontwikkelen.
  • Alles wat je nodig hebt om je werk goed uit te voeren. Fijne auto, laptop en telefoon van de zaak.
  • Al naar gelang je niveau, kennis en ervaring een salaris tussen de 3.469 en 4.765 euro per maand + 8% vakantiegeld en een winstdeling van maximaal 8%.

Wat ga je doen?

  • Je stuurt de technische teams aan en zorgt ervoor dat ze de middelen hebben om hun werk optimaal te kunnen doen. Dat gaat om in totaal circa 20 FTE die de ‘service delivery’ van Veltwerk verzorgen. Je reikwijdte is van implementatie tot en met beheer.
  • Je onderhoudt nauw contact met onze klanten om onze dienstverlening goed te laten aansluiten.
  • Je borgt de relatie tussen opdracht en uitvoer. Je controleert of we doen wat we hebben afgesproken, of dat goed is vastgelegd en of we de afgesproken serviceniveaus behalen.
  • Je hebt een belangrijke taak in het laten groeien van de technische teams. Dat betekent dus dat je een bepalende rol hebt in de selectie en ontwikkeling van het team.

Meer weten of reageren?

Beschik je over deze eigenschappen?
Laat het ons weten!

Neem contact op met r.vanwegen@veltwerk.nl
voor een afspraak of bel Dirk Burgers via 020-6108694

 

Cookie policy