Selecteer een pagina

Bij Veltwerk bedenken, maken en beheren we ICT voor het Nederlandse onderwijs.

 

Met een team van zo’n 25 bevlogen professionals zorgen we ervoor dat ‘onze’ scholen beschikken over de beste technologie. Dat doen we ondertussen voor meer dan 100 onderwijsinstellingen. Daarmee heeft ons werk flinke impact op het leven en de loopbaan van vele scholieren en leraren.

“Ben jij een organisatiewonder? Vind jij het leuk om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt?” Dan is dit de baan voor jou! 

Wie zijn wij?

We zijn in 2011 gestart en groeien elk jaar met zo’n 25%. We zijn hard op weg om dé partij te worden waar je als onderwijsinstelling aanklopt als je vragen hebt op het grensvlak van onderwijs, organisatie en ICT.

Om onze groei verder te ondersteunen zijn we op zoek naar een Manager backoffice. Een baan die duizend-en-één dingen omvat, maar die vooral draait om het perfect organiseren van de interne zaken bij Veltwerk. Daarmee zorg je ervoor dat de operationele teams optimaal worden ondersteund.

Wie ben jij?

Je bent een finisher, want bij Veltwerk stoppen we pas als onze klanten supertevreden zijn en het werk écht af is.

Je vindt het leuk om bezig te zijn van inkoop tot evenementorganisatie en van orderintake tot compliance.

Je werkt en denkt op Hbo-niveau. De gebruikelijke officeapplicaties zijn voor jou vanzelfsprekend gesneden koek.

Je bent (natuurlijk) leuk en vriendelijk, maar ook een beetje streng. Je bent een professional die het backoffice van Veltwerk op orde houdt en spreekt anderen aan op hun  verantwoordelijkheden.

Wat bieden wij?

 • Een plek van zo’n 32 uur per week in een snelgroeiend en goed georganiseerd ICT-bedrijf dat een betekenisvolle bijdrage levert aan het onderwijs in Nederland.
 • De vrijheid om je baan zo in te richten als jij dat wilt. Dat betekent dat we flexibel omgaan met werktijden en de plek waar je werkt. Maar ook dat je meedenkt in hoe we de backoffice
  van Veltwerk verder moeten ontwikkelen.
 • Alles wat je nodig hebt om je werk goed uit te voeren. Fijne werkplek, vers fruit, laptop en telefoon van de zaak en natuurlijk de nodige trainingen om je wegwijs te maken in onze systemen.
 • Een salaris tussen de 2.677 en 3.561 euro per maand + 8% vakantiegeld en een winstdeling van maximaal 8%. (o.b.v. 40 uur per week)

Wat ga je doen?

 • We hebben vrijwel alles rondom facility en facturatie uitbesteed, maar dat moet wel aansluiten op onze operatie. Jij zorgt ervoor dat alle projecten, orders en contracten goed in het systeem (Autotask) zitten dat we daar goed over kunnen rapporteren.
 • Jij bent degene die ervoor zorgt dat we voldoen aan alle eisen van onze (ISO) certificeringen.
  De zogenaamde ‘security en compliancy officer’.
 • Jij regelt alle dingen rondom in- en uitdiensttreding van medewerkers en zorgt ervoor dat ze welkom- en thuis voelen bij Veltwerk.

Meer weten of reageren?

Beschik je over deze eigenschappen?
Laat het ons weten!

Neem contact op met r.vanwegen@veltwerk.nl
of bel Dirk Burgers via 020-6108694

 

Cookie policy