Selecteer een pagina

Als ICT-engineer zorg je ervoor dat duizenden docenten en leerlingen in Nederland kunnen werken met geweldige ICT.

 

Je werkt zelfstandig, met veel vrijheid en weet met nieuwe ideeën onze dienstverlening steeds weer een stukje beter te maken.

Veltwerk werkt vrijwel uitsluitend voor het onderwijs. We bedenken, maken en beheren grote en complexe omgevingen. Ons werk heeft daarmee een flinke impact op het leven en de loopbaan van vele scholieren en leraren. We zijn in 2011 begonnen en inmiddels bestaat het Veltwerk team uit zo’n 25 getalenteerde professionals. Samen hebben we een waanzinnig mooi ICT-concept ontwikkeld waarmee we ‘onze’ scholen bedienen. Dat concept reikt van netwerk tot applicatie en biedt alles wat een moderne onderwijsinstelling kan wensen.  Veiligheid en gebruiksgemak zijn daarbij van groot belang.

Om zo’n ICT-concept te bouwen en beheren is veel kennis nodig. Naast groei, zal de komende jaren de nadruk vooral komen te liggen op verdere integratie en het naar de cloud brengen van de verschillende onderdelen in het ecosysteem.  Hiervoor hebben we nog veel meer van die supergetalenteerde ICT-ers nodig; echte Veltwerkers die er blij van worden om met een professioneel team een geweldige dienst te leveren aan het onderwijs in Nederland.

Veltwerk is een hechte en gepassioneerde club van IT-professionals in een informele setting. De goede sfeer, hard werk en oog voor kwaliteit maakt dat onze klanten ons herkennen als gedreven, fris, vernieuwend, inventief en deskundig. Bij Veltwerk geloven we in het geven van ruimte om jezelf te ontwikkelen. Als je cursussen wilt volgen, of certificaten wilt behalen, dat steunen we dat! Wil je een voor jou nieuwe techniek proberen, doen! Wil je iets nieuws proberen? Graag!

Wie ben jij?

Een collega IT-professional met ruime kennis en een ‘work hard, play hard’ mentaliteit. Je werkt graag in een flexibele organisatie met veel vrijheid en vindt het fijn om op resultaat te worden beoordeeld i.p.v. op ‘aanwezigheid’.

Je vindt het gaaf om grote IT-omgevingen te bouwen en beheren. Wij werken met technologieën als Azure, Intune, Sharepoint, O365, LAN, WAN, Wifi, firewalling, SSO en MFA. Daar voel jij je helemaal in thuis, of je wilt je daar thuis in gaan voelen.

Je werkt en denkt op tenminste HBO-niveau.

Je kunt een technisch verhaal toch zo uitleggen dat iedereen het begrijpt.

Wat bieden wij?

  • Een hele leuke baan in een snelgroeiend én goed georganiseerd bedrijf dat een betekenisvolle bijdrage levert aan het onderwijs in Nederland.
  • Een baan waarin je een belangrijke rol speelt in de ontwikkeling en verbetering van ons ICT-concept waarmee we duizenden docenten en leerlingen bedienen.
  • De vrijheid om je baan zo in te richten als jij dat wilt. Dat betekent dat we heel flexibel zijn met werktijden en de plek waar je werkt. We kijken naar rendement, niet naar inspanning.
  • De ruimte om jezelf te ontwikkelen; door het volgen van trainingen, door zelf te experimenten en ideeën uit te werken.
  • Alles wat je nodig hebt om je werk goed uit te voeren. Fijne auto, laptop en telefoon van de zaak.
  • En allerlei dingen die gewoon leuk zijn: geweldige koffie, elke dag vers fruit en de mogelijkheid om je dart- en tafelvoetbal skills significant te verbeteren.

Wat ga je doen?

  • Je bouwt en beheert complete ICT-oplossingen voor onze klanten. Dat gaat niet om een enkel systeem of applicatie, maar vrijwel altijd om het volledige ICT-ecosysteem waarin alle functionaliteit zit die onze klanten (docenten en leerlingen) nodig hebben.
  • Je werkt vooral met Microsoft technologie, maar er is ook flinke integratie met Google-, print- en diverse onderwijsapplicaties.
  • Onze klanten zijn de ICT/IM-afdelingen van onderwijsinstellingen. Dat betekent dat wij pas in de 2e of 3e lijn worden ingeschakeld.
  • Als je het wilt of kunt: dan kan je ook aan de slag als netwerkengineer. We leveren namelijk ook alle connectiviteitsvoorzieningen voor onze klanten.

Meer weten of reageren?

Klinkt Veltwerk als jouw ideale werkomgeving?
Laat het ons weten!

Bel Dirk Burgers via 020-6108694 of stuur hem
een e-mail: d.burgers@veltwerk.nl

 

Cookie policy