Selecteer een pagina

Als consultant bij Veltwerk help je onderwijsinstellingen om hun
ambities rondom ICT waar te maken. 

 

Je helpt directies en besturen door voorbij de horizon te kijken, door samen met hen concrete plannen te maken en ze vervolgens te realiseren.Kennis is ons uitgangspunt. We maken en verzamelen die kennis vooral door het doen van eigen onderzoek. De consultants bij Veltwerk krijgen dan ook veel ruimte om die kennis te ontwikkelen en te delen.

“Help jij het onderwijs de volgende stap te maken door slimme inzet van ICT?”

 

 

Wie zijn wij?

Bij Veltwerk bedenken, maken en beheren we ICT-gerelateerde oplossingen voor het Nederlandse onderwijs. Met een team van zo’n 25 bevlogen professionals zorgen we ervoor dat “onze” scholen de juiste keuzes maken en de organisatie en technologie hebben die bij ze past. Dat doen we inmiddels voor meer dan 100 onderwijsinstellingen. Ons werk heeft daarmee een flinke impact op het leven en de loopbaan van vele scholieren en leraren. We zijn in 2011 gestart en groeien elk jaar met zo’n 25%. We zijn hard op weg om dé partij te worden waar je als onderwijsinstelling aanklopt als je vragen hebt waar onderwijs, organisatie en ICT elkaar raken.

Onze consultants hebben een belangrijke rol in onze groei: ze zijn de voorhoede van Veltwerk. Wij zitten vaak al in een vroeg stadium met onze opdrachtgevers om tafel om plannen te maken voor de toekomst en door duidelijk te maken hoe je die moet organiseren. Onze beoogde collega weet dus wat ICT voor het onderwijs kan betekenen, maar weet ook hoe je dat binnen een onderwijsinstelling voor elkaar krijgt. Je vindt het leuk om onderzoek te doen en kennis over te dragen, maar je vindt het ook leuk om hands-on bezig te zijn. Bovendien heb je de persoonlijkheid om teams binnen scholen op sleeptouw te nemen om vernieuwingen en veranderingen duurzaam te realiseren.

Wie ben jij?

Je hebt een afgeronde WO-opleiding. Onderwijstechnologie of onderwijs-kunde is prachtig. Maar ook een met een andere WO-opleiding en  ervaring in het onderwijsveld kom je in aanmerking.

Ervaring in (het management van) het onderwijsveld, of in elk geval ervaring met het leiden van verander- of verbeterprojecten.

Je bent enthousiast over de mogelijkheden die technologie het onderwijs biedt. Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en je weet ze op waarde te schatten.

Je bent sterk in woord en geschrift en je kunt een boodschap pakkend overbrengen.

Je bent nieuwsgierig, betrokken en zorgvuldig. Een Veltwerker stopt pas als het resultaat staat.

Wat bieden wij?

 • Een plek in een snelgroeiend en goed georganiseerd bedrijf dat een betekenisvolle bijdrage levert aan het onderwijs in Nederland.
 • De vrijheid om je baan zo in te richten als jij dat wilt. Dat betekent dat we superflexibel zijn met werktijden en de plek waar je werkt. We kijken naar rendement, niet naar inspanning.
 • De ruimte om jezelf te ontwikkelen. Door het doen van onderzoek, maar ook door het volgen van trainingen.
 • Alles wat je nodig hebt om je werk goed uit te voeren. Fijne auto, laptop en telefoon van de zaak.
 • Al naar gelang je niveau, kennis en ervaring een salaris tussen de 2.819 en 5.451 euro per maand + 8% vakantiegeld en een winstdeling van maximaal 8%.

Wat ga je doen?

 • Samen met een team van getalenteerde collega’s ga je scholen en besturen helpen met het
  maken van de juiste keuzes op het vlak van organisatie, onderwijs en ICT.
 • Je doet onderzoek, maakt analyses en geeft advies, al dan niet op basis van bestaande Veltwerk-methodes en modellen.
 • Je begeleidt scholen met transities van oud- naar nieuw. Bijvoorbeeld door het geven van trainingen, of door het leiden van veranderprojecten.
 • Je vertelt ‘het verhaal van Veltwerk’ door het delen van kennis. Je schrijft graag een blogpost of je geeft graag een lezing en je vindt het leuk om nieuwe relaties binnen het onderwijsveld
  te ontwikkelen.

Meer weten of reageren?

Beschik je over deze eigenschappen?
Laat het ons weten!

Neem contact op met r.vanwegen@veltwerk.nl
of bel Dirk Burgers via 020-6108694

 

Cookie policy