Word jij onze nieuwe
Account Manager?

Een dag als Account Manager?

Help. Wij zijn Veltwerk en wij hebben een probleem. Ons team van slimme engineers maakt IT oplossingen die het leven van middelbare scholen elke dag een stukje makkelijker maken. Daar zijn we razend goed in, vinden ook onze klanten. Mooie dingen bouwen door achter onze laptops te kruipen, dat is dus helemaal ons ding.

Communicatie, daar zouden we nog wel wat hulp bij kunnen gebruiken. En dus zijn we op zoek naar die sociale vlinder, de verbinder, de Pritt stift binnen ons bedrijf. Iemand die oprecht geïnteresseerd is in anderen en ze het hemd van het lijf vraagt. Iemand die onthoudt dat een klant exact een jaar geleden een nieuw systeem heeft geïmplementeerd en daarom appeltaart meeneemt op klantbezoek. Iemand die z’n collega’s af en toe eens achter de laptop wegtrekt om te vragen hoe het nou écht met ze gaat.

Even Kennismaken

Lullen en luisteren

Jouw rol draait om vragen stellen en luisteren. Zo ben jij namelijk als eerste op de hoogte van de wensen en doelen van de klant, en kun je ze als de beste adviseren. Daarvoor is het wel handig dat je makkelijk praat, en dat is voor jou geen probleem.

Toch ook wel poetsen

Je hebt natuurlijk niet alleen maar mooie praatjes – je zorgt er ook voor dat we doen wat je belooft. Underpromise and overdeliver is jouw motto, zodat onze klanten met jou weglopen (niet te ver, we willen je graag houden!)

Verrassen

Om de klantrelaties nóg sterker te maken bedenk je – samen met het marketing team – de leukste acties om de klant positief te verrassen. Een taart sturen om ze te feliciteren met hun hoge CITO score, bijvoorbeeld? The sky is (almost) the limit!

Kennis delen

Om onze klanten goed te adviseren is het handig dat je op de hoogte bent van de laatste technologische ontwikkelingen. Gelukkig heb je een heel leger aan slimme engineers om je heen. Daarnaast deel jij uiteraard wat je in de markt gezien hebt. Zo houden we elkaar scherp.

Jouw profiel:

Een enthousiaste, attente, oprechte persoonlijkheid
Je werkt en denkt op HBO niveau
Liefde voor technologie
Je signaleert (commerciële) kansen voor de klant en voor ons
Je kan technische verhalen vertalen in Jip en Janneke taal

Waar jij iets van moet gaan vinden

Azure
Intune
Sharepoint
Office 365
LAN
WAN
WiFi
Firewalling
Single Sign-On (SSO)
Multi Factor Authentication (MFA)

Wat wij jou bieden

Een goed salaris

Wij willen de beste mensen aantrekken en dat betekent dat we ze goed belonen. Als we matchen kunnen we niet wachten om ons voorstel met je te delen!

Winstdeling

Wij maken winst en die delen we graag. Je krijgt daarom elk jaar een gedeelte van de winst uitgekeerd.

Kies jouw gear

Je krijgt een budget om je eigen gear uit te zoeken, zoals een  telefoon en headset. Dat werkt wel zo fijn.

Kies zelf hoe je reist

Kies zelf hoe je wilt reizen: met een mooie lease auto, een OV-chipkaart of regel het zelf met ons mobiliteitsbudget.

Studeer door

Of je nou een werk-gerelateerde studie kiest of totaal iets anders: we vinden het belangrijk dat je blijft leren. Daarom kun je op onze kosten doorstuderen.

Veltwerk Vrijdag

Elke eerste vrijdag van de maand is het een beetje extra feest. Dan stoppen we allemaal wat vroeger en dan bouwen we een feestje. Tijd voor bier, hotdogs en sterke verhalen!

Vakantiedagen

Je krijgt genoeg vakantiedagen (26) om lekker weg te gaan. Toch liever iets langer weg? In goed overleg is ook dat vaak geen probleem.

Maximale flexibiliteit

Het maakt ons niet uit waar je zit, als je je werk maar goed kunt doen. Stuur wel even een kaartje!

Met wie jij gaat samenwerken:

Mark

"Als teamleider ICT ben ik de brug naar de technische kant van Veltwerk."

Dirk

"Als één van de projectmanagers draai ik bij Veltwerk grote projecten. Samen zullen wij ons best doen om voor, tijdens en na een project de klanttevredenheid hoog te houden."

Confetti en Champagne in slechts een
paar stappen…

Stap 1.

Solliciteer op deze vacature

Solliciteren gaat heel simpel: klik op de button hieronder, vul wat basisgegevens in en upload je CV OF voeg alleen de link naar je LinkedIn profiel toe.

Solliciteer

Stap 2.

Kennismaking

Spreekt jouw profiel ons aan? Dan maken we graag kennis met je. Je bent van harte welkom voor een kop koffie (of thee) op ons kantoor in het mooie Amsterdam.

Stap 3.

Tijd voor de details!

Zien we het beide zitten? Dan nodigen we je uit voor een tweede gesprek. Hierin bespreken we zaken als salaris en andere arbeidsvoorwaarden.

Stap 4.

An offer you can’t refuse

Heb je ons overtuigd? Dan willen we je dolgraag in ons team! Dat wat we besproken hebben verzamelen we in een mooi voorstel. Deze sturen we zo snel mogelijk naar je op.

Stap 5.

Confetti & Champagne!

Ben je akkoord? Dan kan de champagne opengeplopt worden! Je gaat aan de slag als onze Account Manager. Dat betekent confetti op kantoor!

Is deze functie jou op het sociale lijf geschreven? Wij horen graag van je!

PS: wil je eerst nog even kletsen over deze vacature? Bel ons dan op 020-6108694

Bekijk ook onze andere vacatures

Projectleider Onderwijs & ICT

Word jij superblij van het leiden van projecten, waardoor dagelijks duizenden leerlingen en docenten gebruik kunnen maken van geweldige ICT? Dan is dit dé baan voor jou!

Project Management

Cloud Engineer

Samen met een ICT afdeling van een school ga je aan de slag met de implementatie van het nieuwe werkplekprofielen in Microsoft Intune. Met jouw kennis en kunde gaat dat helemaal goed komen!

Engineering

Enterprise Architect

ICT is noodzakelijk binnen elke onderwijsinstelling. Om dit tot in de puntjes te regelen heb je een deskundige nodig die kennis en ervaring heeft op dit vlak. Dit ben jij.

Advies

Netwerk Engineer

Oplossingen verzinnen, advies geven en hele gave dingen bouwen; Als Netwerk-Engineer bij Veltwerk is geen dag hetzelfde.

Engineering

Account Manager

Tussen alle ICT-ers ben jij bent de sociale noot. Taarten, confetti-kanonnen en verjaardagskaarten. Jij weet onze relaties elke keer weer te verrassen.

Commercie

Open Sollicitatie